Workshopok

Workshopjainkra várunk, ha kedved van újra tanulni, vagy életed egy bizonyos területén fejlődni szeretnél. A foglalkozások célja az információnyújtás, ezáltal a felépüléshez vezető út hatékonyabbá tétele és segítése.

Filmklub kedd

bernakaboompics.com_Crystal_ball_in_handsÉrdekel, mi van a függőség mélyén? Bepillantanál a függők szubkultúrájába, megértenéd a szenvedélybetegség működésének lélektanát? Filmklubunkra olyan filmekkel készülünk nektek, amelyek tartalmilag és érzelmileg is hitelesen jelenítik meg ezt a témát. Nem titkolt célunk az érzékenyítés és a problémára való fókusz megteremtése.

Időpontja: kedd 14.00-17.00-ig

Helyszíne: Orczy Klub, 8. ker. Orczy út 27.

Mindent a függőségekről

berna_kaboompics.com_Metal_meshHa szeretnéd tudni, mi az oka a függőség kialakulásának, mi történik az agyban, amikor  erős sóvárgásod van, vagy akár azt, hogy az elvonás milyen fiziológiai és pszichés tüneteket okoz, akkor ezen a worshopon a helyed! Itt mindent megtudhatsz a szenvedélybetegségekről, a leépülési és felépülési szakaszokról, és mindezt saját magadon is végigkövetheted. A workshop célja, hogy minél mélyebb és hitelesebb információval lásson el, amely segít megérteni saját függőséged és hozzásegít a józanság eléréséhez.

Időpontja: szerda 8.30-9.30

Helyszíne: Nyírő Gyula Kórház Addiktológiai Osztálya , 13. ker Lehel utca 59.

Álláskereső

berna_kaboompics.com_Green_designAzokat a szenvedélybetegeket és hozzátartozóikat várjuk, akik álláskeresésük során sorozatos csalódásokkal szembesültek.

 Az állásra felkészítő workshopon megtanulhatod, hogyan kell sikeres önéletrajzot és motivációs levelet írni. Segítünk kommunikációs készségeid fejlesztésében, beszélgetünk arról, hogyan érdemes megjelenni, viselkedni az állásinterjún, segítünk célirányosan, rövid idő alatt megtalálni a megfelelő állást a különböző internetes portálokon. Ha ingyenes weboldalat vagy blogot szeretnél, ennek létrehozásában is számíthatsz ránk, ami szintén közelebb visz a hőn áhított munkához!

A workshop célja, hogy olyan készségeket sajátíts el, melyek hozzásegítenek ahhoz, hogy a sikeres állásinterjút követően végzettségednek és igényeidnek megfelelő munkát találj.

Időpontja: csütörtök 14.30-16.30

Helyszíne: Orczy Klub, 8. ker. Orczy út 27.