Orczy klub

berna_kaboompics.com_Vintage_empty_bottles_in_metal_basketAz Orczy Klub a VIII. kerület szívében, két megállónyira a Nagyvárad tértől évek óta biztos pontként várja az alkohol-, gyógyszer-, drog- és szerencsejáték-függőséggel küzdőket, azokat is, akik csak most kezdik beismerni, hogy szenvedélyük felett elveszítették a kontrollt. A változtatás kezdeti nehézségeinek leküzdéséhez jól jön a segítség, a támogatás, amit klubszerű foglalkozásainkon, valamint egyéni esetkezelésen keresztül minden érdeklődő számára biztosítunk.

Szívesen várunk akkor is, ha még nem köteleződtél el a végleges józanság mellett! Közösségi terünkben informálódhatsz, beszélgethetsz, teázhatsz, míg lassan meg nem érzed, meg nem tapasztalod azt a közös erőt, ami segít elindulni a változás útján! Különböző csoportjaink, workshopjaink, szolgáltatásaink mind a józanodás kezdetén, mind a józanság megtartásában segítségedre lesznek. A támogató rokonokat, barátokat is várjuk.

A csoportok olyan, önismeret megszerzését szolgáló, terápiás jellegű közösségi besz14élgetések, amelyek a józansághoz szükséges területeket érintik. Általában tapasztalati szakemberek vezetik, akik saját élményű megosztásokkal is segítenek.

A workshopok olyan csoportos foglalkozások, ahol a segítők egy speciális területtel kapcsolatban tudást, információt adnak át, úgy, hogy közben a résztvevők megismerhetik saját működésüket, helyzetüket is. A workshopok konkrét gyakorlati segítséget is nyújtanak az adott területen.

Munkatársaink: Mihály Brigitta, Bajzáth Sándor, Lőrincz Sándor, Pintér Diána Veronika, Szente Attila, Füstös Kiberov, Nagy Zsuzsanna Natália, Nagy Alexandra Anna

Nyitva tartás:
Hétfő: 10:30-12:30; 15:00-19:00
Kedd: 9:00-17:00
Szerda: 12:00-20:00
Csütörtök: 8:00-14:00
Péntek: 8:00-14:00

Elérhetőségeink:
1089 Budapest, Orczy út 27.
Tel.: 06-1-785-7616
FAX: 06-1-785-7616