Online tanácsadás

Fordulj hozzánk e-mailben is!

Így használhatod:

3D illustration of e-mail envelope on white background

Küldj nekünk egy emailt az alábbi felületen, amelyben felvázolod a problémádat és megfogalmazod a kérdésedet/kérdéseidet, melyekben segítségedre lehetünk.

Mi 48 órán belül elküldjük válaszunkat az általad megadott e-mail címre. Az email tanácsadás egy folyamat: a levelezés tempója segít neked abban, hogy a válaszokat kellőképpen átgondolhasd, illetve végrehajthasd az általunk javasolt, változást segítő feladatokat, majd azokat megbeszélhessük.

Kilépnél a billentyűzet mögül? Természetesen, ha már készen állsz rá, és úgy érzed, eljött az ideje annak, hogy személyesen is segítséget kérj, jelezd leveledben, és megbeszélünk egy személyes találkozót!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Itt veheted igénybe az élő chat-konzultációt:

chattingHa azt látod, hogy online módban vagyunk, nem kell mást tenned, csak egyszerűen elindítani a beszélgetést.

A chat sajátosságai és a jobb megértés érdekében kérünk, törekedj arra, hogy minél egyszerűbben fogalmazz! Érzelmeid kifejezését nyugodtan segítsd egyértelmű hangulatjelek használatával!

Amikor nem vagyunk online, emailt tudsz küldeni, melyben jelezheted, hogy chatelni szeretnél velünk! Ha lehetőségünk van rá, azonnal belépünk a felületre, ha nincs, 24 órán belül ajánlunk neked egy másik időpontot chat-konzultációra.