Mozgásban a Félút Centrum

Lelki és fizikai síkon önmagunkkal találkozni, saját korlátainkon túllépni, immáron józanul tapasztalni meg örömöket, nehézségeket, sikerélményeket: a testmozgás vitathatatlan része a felépülésnek. Az új élmények hatására nő a kitartás, az énerő, fejlődik a testtudat, a jóleső fáradtság mellékhatásaként pedig a lélekben dúló harcok is elcsendesednek. Ebben a békés állapotban már képesek vagyunk meglátni a lehetőségeket, új irányokat.

Különösen igaz mindez a jógára, ami egyszerre jelent komoly fizikai kihívást és az elme lecsendesítését. A jóga segít befelé figyelni, megélni a jelen pillanatot, önmagunkat, saját határainkat megismerni és meghaladni. Hozzásegít ahhoz, hogy visszataláljunk (vagy egyáltalán, rátaláljunk) testünk és lelkünk eszményi állapotára, és megtapasztaljuk, képesek vagyunk a változásra, a stresszel, nehéz érzésekkel való pozitív megküzdésre.

A Félút Centrumban már korábban is a terápia részének tekintettük és napirendünkbe illesztettük a rendszeres testmozgást Dr. Scharek Péterné, Katalin önkéntesünk segítségével. Legújabb programunk áldásos hatásaival Olaszy Csaba terápiás munkatársunk vezetésével ismerkedhetnek meg a felépülés útját járó klienseink.

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus