Indul az elterelés az Orczy Klubban!

Komplex ellátás a függőség minden fázisában: a Félúton Alapítványnál célunk az, hogy minél célirányosabban, minél több szolgáltatással segítsük a különböző problémákkal hozzánk forduló szenvedélybetegeket. Ennek a célnak legújabb megvalósult eleme az Orczy Klubban 2016 nyarán induló megelőző-felvilágosító-elterelés szolgáltatás, mely segítséget nyújt azoknak, akik ellen már eljárás indult kábítószerrel való visszaélés miatt.

Ijesztőnek, reménytelennek tűnik a helyzet? Van visszaút! Az elterelés egy második lehetőséget nyújt azoknak, akik ellen már büntetőeljárás indult: szakemberek támogatása mellett tehetnek valamit magukért, elindulhatnak a változás útján és ezáltal a büntetést is elkerülhetik.

Az Orczy Klub munkatársai várják azok jelentkezését, akik szeretnének élni az elterelés lehetőségével és készek arra, hogy részt vegyenek egy csoportfolyamatban. Mindenkit arra biztatunk, keressen minket személyesen, telefonon (+36-1-785-76-16) vagy emailben (orczyklub@gmail.com), egyeztessen időpontot állapotfelmérésre és segítségünkkel tegye meg az első lépéseket.

Az állapotfelmérést végzi: Dr. Petke Zsolt, pszichiáter, addiktológus.

facebooktwittergoogle_plusfacebooktwittergoogle_plus