A beköltözés érdekel

berna_kaboompics.com_Wooden_mannequin_as_a_puppetHiszünk abban, hogy pszichés problémák, betegségek esetén (pl. depresszió, szorongás, pánik, skizofrénia, stb.) a javuláshoz vezető úton a szakember mellett a kliens tenni akarására is legalább ugyanannyira szükség van.

5Célunk lassan, kézen fogva visszavezetni Önt a jól működő kapcsolatokba, a munka világába, a teljes életbe. Nem csupán lakhatást biztosítunk tehát, hanem intenzív programunkkal valódi segítséget nyújtunk a minőségi élet eléréséhez. Itt szakembereink támogatásával minden figyelmét, energiáját önmagára, a fejlődésére, javulására fordíthatja, hiszen a mindennapokhoz mindent biztosítunk.

16 férőhellyel rendelkező házunkban a nap 24 órájában szakápoló van jelen, biztosítjuk a napi háromszori étkezést, a szükséges gyógyszereket, az orvosi ellátást, mosási lehetőséget. Szép környezetben, családias körülmények között működünk: egy, kettő illetve három ágyas, erkélyes szobáink világosak, napfényesek, fürdőszobával felszereltek. Természetesen házunk nyitott, a rokonok, barátok fogadása és lakóink szabad kijárása mindenkor biztosított.

Központi telefonszámunkon (+36 1 253 8166) tud bővebb felvilágosítást kérni, valamint felvételi beszélgetésre időpontot egyeztetni.